گزارش شهردار مشهد بعد از ۲ روز عملیات مداوم| پیش بینی بودجه برای جبران خسارات ناشی از سیل مردم + فیلم رفع تمام آب‌گرفتگی‌ها در مشهد | آمادگی مدیریت شهری برای بارش احتمالی جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم آخرین وضعیت سیل در مشهد از زبان فرماندار (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قطعی برق در برخی از مناطق مشهد (۲۷ اردیبهشت۱۴۰۳) ویدئو| تخریب دیوار اراضی متعلق به آستان قدس در خیابان سپاه| آمادگی مشهد برای سیلاب احتمالی در روز جمعه (۲۸اردیبهشت۱۴۰۳) آغاز مجدد بارش شدید باران در مشهد | آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادرسان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم پشتیبانی ویژه ستاد اجرایی فرامین امام(ره) از مناطق سیل زده خراسان رضوی و مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مجموعه شهرداری از کمک‌های جهادی حمایت می‌کند برآورد خسارت ۱۰۰ میلیاردتومانی سیلاب در کلات نادری (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس پلیس راهور خراسان رضوی: بیشتر محور‌های مواصلاتی خراسان رضوی باز هستند + فیلم آخرین وضعیت سیل در نیشابور از زبان فرماندار (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) خسارت لوازم خانگی و ساختمان‌های تخریب‌شده سیل مشهد پرداخت خواهد شد روایت اهالی سپاه۶۹ منطقه سیدی مشهد از سیلی که زندگی‌شان را با خود برد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) + عکس استقرار و کمک‌رسانی تیم ویژه مقابله با بلایای طبیعی ارتش در مناطق سیلابی مشهد پاکسازی فضای سبز شهری بعد از سیلاب روز گذشته مشهد تردد در مسیر روستا‌های گردشگری طرقبه شاندیز ممنوع شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرویس دهی در پایانه مسافربری مشهد طبق روال عادی انجام می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاور شهردار مشهد: آفت بزرگ برای نیرو‌های روابط عمومی و رسانه‌ای این است که به نیروی اداری تبدیل شوند سخنگوی سپاه پاسداران: ما در حوزه رسانه‌ای نتوانستیم مجاهدت کسانی را که مدیریت می‌کنند به اطلاع مردم برسانیم حاجی‌بگلو: اگر قصوری در سیل مشهد رخ داده باشد، حتما به مرجع قضائی معرفی می‌شود
سرخط خبرها

۳۰۰۰ بیمار مشهدی زیرپوشش کمیته امداد چشم‌انتظار کمک خیران هستند

  • کد خبر: ۱۲۷۹۹۶
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
۳۰۰۰ بیمار مشهدی زیرپوشش کمیته امداد چشم‌انتظار کمک خیران هستند
حمایت از افراد بی‌بضاعت مانند دریا وسیع است، اما شاید بتوان گفت نقطه عمیق این دریا، بیماران صعب‌العلاج بی‌بضاعت است؛ افرادی که حتی توان خرید دارو برای مرهم دردشان را ندارند، چه برسد به درمان، که گاهی آرزویی است ناشدنی و نیازمند معجزه.

سعیده آل‌ابراهیم | شهرآرانیوز - کمیته امداد امام‌خمینی (ره) که یکی از سازمان‌های مرتبط با افراد نیازمند به شمار می‌رود، حمایت از بیماران صعب‌العلاج را در دستورکار خود قرار داده است و طبق آخرین آماری که حسین خدرویسی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد، در اردیبهشت امسال اعلام کرد، ۸۹ هزار بیمار صعب‌العلاج و خاص از خدمات کمیته‌امداد استفاده می‌کنند.

این در حالی است که به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌رضوی، «درنهایت اعتبارات دولتی کفاف ۴۰ درصد هزینه‌های ۶ هزار بیمار صعب‌العلاج را در استان می‌دهد و ۶۰ درصد دیگر باقی می‌ماند.» همین موضوع هم سبب شده است از چند سال پیش طرح «شفا» برای جبران همین کمبود مالی درمان و داروی بیماران زیرپوشش کمیته امداد اجرا شود، اما این طرح نتوانسته است به اندازه طرح اکرام ایتام و محسنین در این نهاد موفق باشد و آن‌طور که باید و شاید حمایت و کمک‌های مردمی را جذب کند و با توجه به شمار زیاد بیماران و هزینه‌های زیاد دارو و درمان، لازم است نیکوکاران به این عرصه نیز وارد شوند تا این مددجویان که رنجور از درد بیماری هستند، از درد هزینه‌های درمان فارغ شوند.

۳۰۰۰ صعب‌العلاج مشهدی

رضا سلم‌آبادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه ۶ هزار بیمار صعب‌العلاج در استان زیرپوشش کمیته امداد هستند، اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد این رقم، یعنی ۳ هزار نفر از این بیماران در مشهد قرار دارند. بیشتر این بیماران متأسفانه به سرطان و ام‌اس یا بیماری‌هایی مبتلا هستند که به پیوند نیاز دارند. با بیمارستان‌ها رایزنی کرده‌ایم و تخفیفاتی به این بیماران می‌دهند، اما تأمین هزینه دارویشان که زیاد است، زیرپوشش قرار نمی‌گیرد.

حامی هزینه‌های درمان

مدیرکل کمیته امداد استان درباره جزئیات طرح شفا بیان کرد: در این طرح که از چندسال پیش آغاز شده است، خیران می‌توانند با مراجعه به سامانه کمیته امداد مشخصات بیماری، شهر مدنظر و حتی این را که بیمار کودک یا بزرگ‌سال باشد، انتخاب کنند و حامی هزینه‌های دارویی و درمانی او شوند. تاکنون در این طرح توفیق چندانی نداشته‌ایم و نیازمند کمک هستیم.

سلم‌آبادی اظهار کرد: بیماران صعب‌العلاج جزو گروه‌های پرهزینه زیرپوشش کمیته‌امداد هستند. زیرا برخی از آن‌ها به تجهیزات پزشکی نیاز دارند و بعضی دیگر نیازمند پرستار و مراقب هستند. ضمن اینکه شماری از آن‌ها به تغذیه و بهداشت مناسب‌تری احتیاج دارند و همه این موارد مبلغ شایان‌توجهی می‌شود که منابع ما پاسخگوی این تعداد نیست. گاهی هزینه کار درمانی یک بیمار به ۹۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->